Tuesday, December 15, 2009

Kayuh off-road Selarong

today.. salasa 15.12.2009.. tepat pukul 0845am aku, Yus, Nizam, Cik Lanang, Rosli n bro Azizi gerak
kayuh off road selarong.. Kayuhan off-road yang pertama untuk Cik Lanang(TPPI Tun Sri Lanang)..
memang semput cik Lanang hari ni..tolak beskal pon tak larat dah..hehehe..

Apa apa pun, gua caya sama lu cik lanang sebab berani nak try trek off road. tabik spring untuk cik Lanang. Lgpon aku pon bukan berani sgt nak layan trek tu sbb dengar Nizam n Yus cerita dia punya trek pacak-pacak..downhill pon gerun gila..huhu

Ternyata memang betoi la.. hahaha.. walaupon trek tu pendek tp mmg sakit urat la nak kayuh..
banyak tolak dari kayuh.. kami bukan saja tak mau kayuh.. tp sebab nak tolong nizam cari meter Cat-eye dia yg hilang haritu.''kata Rosli laa". kuang3..

dan la aku snap gambaq skit dan video aksi Yus n bro Azizi downhill..
gmbaq tolak beskal lg banyak dari gambaq kayuh..haha


Yus..peace


Rosli..time ni hang kuat laa..:)


Bro Azizi..kuat ni..


mari mari mari..


Nizam..blh senyum tu kira ok la tu..





cuaca cantik ni..


bismillah..dah stat off road ni


Li jatuh terlentang dgn gaya kontrol macho..hahaha


org suma tolak..hg kayuh Li..sbb tu hang jatuh..:)


beskal aje ada..tuan dia hilang..


ni uphill nak naik puncak..beskal kami tinggai bawah..kecuali hero n bro Azizi


haa..ni uphill mencabar mental ni..


Hero mmg no problem laa..


hui..blh ragah sampai habis tu..tabik spring untuk hero..


hehehe..cik Lanang pancit tahap gaban..


huu..nampak besa ja..


check point 4..berenti balut rokok daun





steady la boss..TSL..:)


balut rokok daun..





Li..tgh topup power..


balik time..





rider rider rider..


leganyaa..kata cik lanang dlm hati..


Hero muka tak puas kayuh..

1 komen:

Rintusir cuttack said...

I really enjoyed reading this blog. These types blogs will encourage our self to get knowledge about this types. Thanks looking for more good techniques..and thanks for sharing this most important information..... . I want to let you know that I posted a link to your blog in quran

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...