Saturday, June 12, 2010

jalan-jalan tengok rumah baru:)

Today at 12th june aku ngan family pi tengok umah baru yg org tua aku@ayah aku beli kat Gurun, Kedah..
sebabnya aku blum tgk lg..wawawa.. cantik..tp mesti mau renovate lagi ni sbb court-yard rumah ni luas..
background taman ni pon cantik sebab nampak Gunung Jerai dengan sejelas jelasnya..wow.. aku terbayangkan panorama yang indah diwaktu pagi..tu pun kalau bangun pagi..kui kui kui..
tp aku tak snap pon pic gunung jerai tu sbb camera hp low profile..haha..












2 komen:

shida-kun said...

comelnye umah :DD

Wan Mohd Firdaus bin Idris said...

ini rumah bapa dan ibu ku..hehe yang comel itu bukan rumah..itu lah saya..hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...