Saturday, March 26, 2011

Isteri PM Negara Islam Malaysia..Wahai Ulaqmak UMNO, tolong jawap soalan aku, kalau setakat pocoq-pocoq tak pakai tudung tu punya pasai laa.. tapi pic kat atas ni apa mau cerita? jawap jawap jawapppp


jahilnyaa isteri pemimpin Malaysia ni.. Aku rasa kak mah ni memang panaih la kalau pakai tudung.. Kalau gitu la rupenyee, 2x5 saja lah dengan wanita-wanita kafirun.. Nauzubillah..

Firman ALLAH SWT dalam Surah Al-Hadiid ayat 20Ketahuilah bahawa (yang dikatakan) kehidupan dunia itu tidak lain hanyalah (bawaan hidup yang berupa semata-mata) permainan dan hiburan (yang melalaikan) serta perhiasan (yang mengurang), juga (bawaan hidup yang bertujuan) bermegah-megah di antara kamu (dengan kelebihan, kekuatan, dan bangsa keturunan) serta berlumba-lumba membanyakkan harta benda dan anak pinak; (semuanya itu terhad waktunya) samalah seperti hujan yang (menumbuhkan tanaman yang menghijau subur) menjadikan penanamnya suka dan tertarik hati kepada kesuburannya, kemudian tanaman itu bergerak segar (ke suatu masa yang tertentu), selepas itu engkau melihatnya berupa kuning; akhirnya ia menjadi hancur bersepai; dan (hendaklah diketahui lagi, bahawa) di akhirat ada azab yang berat (di sediakan bagi golongan yang hanya mengutamakan kehidupan dunia itu), dan (ada pula) keampunan besar serta keredaan dari Allah (disediakan bagi orang-orang yang mengutamakan akhirat). Dan (ingatlah, bahawa) kehidupan dunia ini tidak lain hanyalah kesenangan bagi orang-orang yang terpedaya. (Al-Hadiid 57:20)

1 komen:

Hasdin said...

ermmm mcm mana nak jadi contoh ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...