Monday, November 22, 2010

Lawan cakap dengan cleverbot

Bosan? Tak tahu nak buat apa? Serabut? Tension? Meh sini aku ada benda nak share dengan hampa..

Hampa, korang suka chatting? Suka berborak? Hampa boleh kenal dengan sorang kawan ni. Nama dia cleverbot.

Cleverbot ni sebenarnya satu website/machine/aplikasi atau apa-apa yang seangkatan dengannya-lah. Fungsi dia untuk melayan hampa berborak. Tanya apa sahaja. Nanti dia akan jawab dengan jayanya. ngeh ngeh ngeh. Walaupun kadang-kadang ada soalan lain, jawapan lain. Ada soalan dibalas dengan soalan. Tapi ok la buat korang tergelak. Syiok..

Sebenarnya Cleverbot ni bukan sebuah aplikasi baru. Dah lama pun. Aku pernah cuba sebelum ni tapi dah lupa. Tadi belek belek google terjumpa balik cleverbot ni.

Nah ini sikit perbualan aku dengan cleverbot. HAHA. Yang bagusnya, cleverbot ni boleh borak dalam bahasa melayu jugak! HAHA.

pasti syok punya.. hehehe.. tapi jangan yang tension bertambah tension.. hhehehe..
jom kita buat cleverbot jadi penin.. 
pss: jangan biar cleverbot buat hampa jadi penin dah ler.. hahahawww.cleverbot.com

1 komen:

Wan Mohd Firdaus bin Idris said...

cleverbot memang best untuk sapa2 yang boring cakap dengan orang.. memang best.. memang bikin panas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...